3 decembrie 2012

CUPA ROMANIEI LA BOULDERING-ETAPA FINALA

Salut alpinistii,

Ulitma etapa de la minunatul concurs va avea loc pe data de 8 dec 2012..in Brasov in statiune,la frumoasa sala NaturalHigh.

Vom avea si noi binenteles aceleasi categorii de Master(Darth Vaderii),Open(wannna beeeeeee) si Gagicile(cat mai multe).

Programul va fi:
Incepem cu inscrierile de la ora 9 pana la 9 30.Prima grupa incepe la ora 10.Fiecare grupa are alocate 2 ore pentru a parcurge cele 15 trasee

Concurentii vor fi impartiti in mai multe grupe pentru calificari, dupa incheierea inscrilor online (joi seara la ora 24:00). Componenta si programul pentru fiecare grupa il vom anunta vineri dupa ora 12:00. Concurentii neinscrisi online se vor putea inscrie in cursul zilei de sambata si vor participa in ultima grupa de calificari

Va rugam sa va inscrieti. Este foarte importanta inscrierea online pentru a putea forma grupele de calificari si a stabili programul de desfasurare a concursului.
(copy/paste de la prietenii nostri timisoreni,dupa cum spuneam "Azi in Timisoara,maine-n toata tara)

Taxa de concurs este de 30 lei pentru toti concurentii care s-au inscris online pana joi seara la ora 24:00 si 50 lei pentru toti care doresc sa se inscrie dupa acest moment.

Formularul e inscriere aici:

http://naturalhigh.ro/cupa.php
Asociatia Brasoveana de Alpinism Club Sportiv "Natural High" -

Amenajatori:Rus Bogdan si gasca:)

Va asteptam si "numai iubire"

Un comentariu: